Wysyłamy do Unii Europejskiej
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 21-08-2020
Wszystko super! Ekspresowa wysyłka! Szczerze polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania recenzji: 29-07-2020
Wszystko na jak najwyższym poziomie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 08-07-2020
Przesyłka przyszła szybko. Wszystko dobrze zabezpieczone. Produkty dobre jakościowo. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 16-04-2020
polecam produkty
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 02-04-2020
Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 29-03-2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupu a przede wszystkim z ekspresowej realizacji zamówienia. Zakupiony artykuł spełnił moje oczekiwania. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 25-12-2019
Wspaniała współpraca. Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Polecam zawsze i wszedzie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 18-11-2019
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 17-09-2019
Szybko tanio milo sprawnie. Kontakt ze sklepem super. Czas realizacji super. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 28-06-2019
Jestem mega zadowolona. Zamowione produktydoszly bardzo szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 15-06-2019
Pełna profesja. Od dawna zamawiam w tym sklepie. I nawet gdy potrzebuje błyskawiczną dostawę to mam na następny dzień. Po prostu super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 23-04-2019
Towar i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-04-2019
Zawsze szybkobi sprawnie Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 04-03-2019
Polecam. Pełna satysfakcja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 19-02-2019
PRZESYŁKĘ DOSTAŁAM 3 DNI PO ZAMÓWIENIU. WSZYSTKO BYŁO PERFEKCYJNIE ZABEZPIECZONE, OWINIĘTE W FOLIĘ BĄBELKOWĄ. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ ZAKUPY :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Radziejewska
  • Data napisania recenzji: 18-02-2019
Polecam zakupy w sklepie EIYO
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 17-02-2019
Wszystko okej :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marika
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Wszystko pięknie i bezpiecznie opakowane aż miło otwierać przesyłkę .pelen profesjonalizm dziękuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-01-2019
Jestem bardzo zadowolna. W razie reklamacji sklep rowniez bardzo szybko reagujr. Polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-01-2019
Jestem bardzo zadowolona . Przesylka bardzo szybko dotarła. A produkty super. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 11-12-2018
Produkt zgodny z opisem dostarczony szybko i sprawnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 18-11-2018
Szybka wysyłka. Wszystko solidnie zapakowane. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 10-08-2018
Zakupy w dobrych cenach,dobrej jakości.Szybka dostawa,wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 15-07-2018
Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do zamówienia . Jestem stała klientką. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 08-07-2018
Zachęcam do zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malwina
  • Data napisania recenzji: 09-06-2018
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność ;) wszystko super, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Produkty bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Jestem zadowolona z zakupów szybko i zgodnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Polecam bardzo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 22-04-2018
Bardzo polecam sklep, duży wybór asortymentu oraz ekspresowa przesyłka. Do tego super program lojalnościowy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt
alt
USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
USTAWIENIA
ZGADZAM SIĘ