Wysyłamy do Unii Europejskiej
alt
DARMOWA DOSTAWA OD 99 ZŁ
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Kategorie

Rzetelna firma


Gwarancja Rzetelności dla eiyo.pl 

alt

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 17-09-2019
Szybko tanio milo sprawnie. Kontakt ze sklepem super. Czas realizacji super. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 28-06-2019
Jestem mega zadowolona. Zamowione produktydoszly bardzo szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 15-06-2019
Pełna profesja. Od dawna zamawiam w tym sklepie. I nawet gdy potrzebuje błyskawiczną dostawę to mam na następny dzień. Po prostu super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 23-04-2019
Towar i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 22-04-2019
Zawsze szybkobi sprawnie Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 04-03-2019
Polecam. Pełna satysfakcja.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 19-02-2019
PRZESYŁKĘ DOSTAŁAM 3 DNI PO ZAMÓWIENIU. WSZYSTKO BYŁO PERFEKCYJNIE ZABEZPIECZONE, OWINIĘTE W FOLIĘ BĄBELKOWĄ. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ ZAKUPY :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa Radziejewska
  • Data napisania recenzji: 18-02-2019
Polecam zakupy w sklepie EIYO
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 17-02-2019
Wszystko okej :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marika
  • Data napisania recenzji: 25-01-2019
Wszystko pięknie i bezpiecznie opakowane aż miło otwierać przesyłkę .pelen profesjonalizm dziękuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-01-2019
Jestem bardzo zadowolna. W razie reklamacji sklep rowniez bardzo szybko reagujr. Polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 13-01-2019
Jestem bardzo zadowolona . Przesylka bardzo szybko dotarła. A produkty super. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 11-12-2018
Produkt zgodny z opisem dostarczony szybko i sprawnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 18-11-2018
Szybka wysyłka. Wszystko solidnie zapakowane. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 10-08-2018
Zakupy w dobrych cenach,dobrej jakości.Szybka dostawa,wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 15-07-2018
Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do zamówienia . Jestem stała klientką. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aneta
  • Data napisania recenzji: 08-07-2018
Zachęcam do zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Malwina
  • Data napisania recenzji: 09-06-2018
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność ;) wszystko super, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Produkty bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 11-05-2018
Jestem zadowolona z zakupów szybko i zgodnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 03-05-2018
Polecam bardzo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 22-04-2018
Bardzo polecam sklep, duży wybór asortymentu oraz ekspresowa przesyłka. Do tego super program lojalnościowy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudyna
  • Data napisania recenzji: 31-03-2018
Polecam! Wszystko super. Ekspresowa dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paula
  • Data napisania recenzji: 20-03-2018
******^^^^
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 05-03-2018
Szybka wysyłka. Produkty juz sprawdzone i sprawdzają się świetnie. Polecam!
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 01-03-2018
Szybko, sprawnie, dobra jakość, polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Patrycja
  • Data napisania recenzji: 04-02-2018
Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt jeśli chodzi o produkty jeszcze nie probowalam. Na pewno jeszcze nie raz zrobię u Państwa zakupy. Żałuję tylko ze wysyłki zagraniczne są takie drogie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 30-12-2017
Super sklep szybka wysylka polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 29-11-2017
Szybka wysyłka, przyjemna obsługa, dobra jakość produktów i niskie ceny to najważniejsze cechy tego sklepu :) można trafić na ciekawe promocje, na pewno zamówię ponownie, polecam i pozdrawiam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 25-09-2017
Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko,artykuły bardzo dobrej jakości,w bardzo atrakcyjnych cenach,wszystko zgodnie z zamówieniem. Jak najbardziej polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt
alt
Dermokosmetyki - dla zdrowia Twojej skóryStrefa medycyny estetycznej
  
Zasady ochrony danych osobowych